Събота, 23 Октомври 2021 20:08

Ремонт на двустайни апартаменти

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Имате нужда от качествен ремонт на двустаен апартамент на добра цена? Свържете се с "АкваЕМ". Ще извършим основен ремонт или козметични работи в рамките на бюджета. Можете да ни поверите както икономически проект, така и елитен: ние ще го направим професионално във всеки случай!

Нашата компания се занимава с ремонтни дейности в София и Софийска област. Обадете се, ако трябва да ремонтирате жилище в нова сграда или в стара сграда. Ще подготвим двустаен апартамент за нанасяне, продажба или отдаване под наем; ще спазим срока, посочен в договора.

Едно от вашите предимства при поръчка на услугите на "АкваЕМ" е тясната специализация на майсторите. Ремонтът на вашия апартамент ще се извърши от опитни електротехници, дърводелци, бояджии, мазачи, водопроводчици и други специалисти. Бригадата се ръководи от строг бригадир.

 

Ремонт на двустаен апартамент с реконструкция

 • от двустаен в тристаен;
 • от двустаен апартамент до студио;
 • свързване на кухнята и хола в едно пространство;
 • изнасяне на кухнята в коридора;
 • зониране, разрушаване и монтаж на вътрешни прегради;
 • свързване на стая с балкон/лоджия;
 • обединяване/разделяне на баня;
 • прехвърляне на врати;
 • свързване на кухненски маси с подпрозоречни первази и др.

Ремонт на двустаен апартамент без реконструкция

 • демонтаж и монтаж на инженерни системи;
 • монтаж на нови прозорци, врати;
 • подравняване на тавани и стени, шпакловка;
 • монтаж на подови и довършителни подови материали;
 • подреждане на тавани: окачени, опънати, многостепенни, варосани;
 • декорация на стени: тапети, боядисване, декоративна мазилка и др.

Висококачествен ремонт на апартаменти в срок с гаранция!

Висококвалифицирани майстори

Собствени екипи от опитни майстори с над 7 години опит.

Контрол на качеството

За вас работят опитни майстори, под наблюдението на отговорен специалист. Ние контролираме качеството на ремонта.

Дизайн проект

Предлагаме услуга за изработване на дизайнерски проект от професионалисти. Изпълняваме всеки интериорен стил. Ще вземем предвид вашите желания и бюджет за ремонта.

Фиксирана цена

Изчисляваме точната прогноза и я фиксираме в договора. Промени могат да се правят само от клиента.

Спестяване на материали

Ние закупуваме материали от надеждни доставчици с най-доброто съотношение цена-качество. За вас важи отстъпка до 15%.

Спазваме сроковете

Ние сме отговорни за спазването на сроковете, посочени в договора.

Високо качество на работа

Ще получите висококачествен ремонт на разумна цена.

Почистване след ремонт

Ще направим почистването след ремонта, ще изнесем строителните отпадъци.

Икономичен ремонт в двустаен апартамент

Как да ремонтираме двустаен апартамент евтино, но естетически и ефективно? Обадете се на фирма АкваЕМ! Дори един типичен ремонт ще изглежда привлекателен, ако се извършва от екип от професионалисти. Ние ще ви предложим евтини материали, в които сме сигурни. Освен това ще предоставим 15% отстъпка за тях.

Припомняме ви: тези, които ремонтират жилища сами, не винаги спестяват. Често грешките при ремонт и необходимостта от закупуване на специални инструменти водят до допълнителни разходи. Предлагаме персонализирани решения за ремонти за различни финансови възможности. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от изготвяне на двустаен апартамент "за себе си" или за продажба/отдаване под наем.

Елитен ремонт в двустаен апартамент

Ремонтът от премиум клас се различава от обичайния предимно с използването на нестандартни технически решения. За да ги приложите правилно, не можете да правите без специален инструмент и възможност за работа със скъпи материали. Аматьорите, за разлика от професионалистите, нямат такъв опит. Ако искате да създадете интериор на по-високо ниво на комфорт във вашия двустаен апартамент, обадете се на АкваЕМ.

Ние поемаме всички грижи, свързани с VIP ремонта. Първо, ние ще създадем и съгласуваме дизайнерски проект с вас. За прецизното му изпълнение ще осигурим дизайнерски надзор. При необходимост ще извършим преустройство със споразумение, назначаване на стаи. Ние ще сбъднем всички ваши желания.

Нашата специализация и подход към работата

Защо ще останете доволни от резултата от ремонта? Защото ние се фокусираме върху важните компоненти на процеса: проектиране, оценка, строителни норми и вашите желания. Във фирмата работят само опитни майстори. Всеки е специалист в своята област на работа.

Нашето сътрудничество с вас се основава на договор и към него е приложен прогнозен лист. Ще разберете ясно условията и цените. Ще можете да планирате разходите предварително, да извършвате плащания на вноски на определени дати (при завършване на всеки следващ етап от работа).

Можете да ни поверите поръчката и доставката на материали и това ще ви спести време и пари, ще повиши надеждността и качеството на довършителните работи. Закупуваме строителни и довършителни продукти с адвокатско качество и правим отстъпки за тях.

Ремонт на двустаен апартамент до ключ

Ремонт на двустаен апартамент до ключ? Можем, практикуваме! Всяко глобално преоборудване на жилища е правилно да започне с разработването на дизайнерски проект. Ако все още го нямате, нашите дизайнери ще го изработят според вашите желания.

Изпълняваме всеки интериорен стил: класика, хай-тек, таванско помещение, английски стил, еклектика и много други. Ще вземем предвид вашите предпочитания по отношение на цвят, светлина, ергономия на пространството. При необходимост ще направим преустройство и ще поемем координацията на промените в контролиращите организации.

Извършваме всички видове монтажни и довършителни работи: монтираме врати, прозорци, прегради, ремонтираме подове, шпакловаме и боядисваме стени, лепим тапети, опънати тавани, монтираме осветителни тела и водопроводни тела. Моля, имайте предвид, че ремонтът до ключ ще ви струва по-малко от наемането на майстори за всеки вид работа поотделно. За предварително изчисляване на комплексната цена на услугите, моля свържете се с нас по телефона.

 

Прочетена 404 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.