Алопецията е един от най-често срещаните проблеми с косата при мъжете и жените. Не подценявайте този проблем!

Повишеният косопад може да доведе до сериозен психологически дискомфорт и влошаване на качеството на живот, особено при жените. С алопецията може и трябва да се борим!

Добре дошли на уебсайта на компанията, която извършва най-добрите ремонти в София за абсолютно адекватни пари. Кои сме ние? Ние сме студио за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” , което се намира в София и ви предлага нашите услуги. Сред тях, както вече разбрахте, има дизайн и ремонт на апартаменти в София

Преглед на аминокиселината цистеин – действие и ползи

Цистеин е една от аминокиселините, които вземат пряко участие в производството на протеин, което обуславя нейния протеиногенен характер. Той обаче не се смята за есенциална аминокиселина, тъй като може да се произведе в тялото от други аминокиселини, най-вече метионин. Затова по-често може да го срещнем с определението полуесенциален.

Сряда, 08 Февруари 2023 18:02

Шампоан TianDe против плешивост

Написана от

Козметика против плешивост на марката Tiande, видове шампоани, техния състав, предимства и недостатъци, резултати.

Проблемът с алопецията е от значение както за мъжете, така и за жените. Има много причини за плешивост: стрес, лошо хранене, вредна екология, генетика. Каквото и да предизвика косопад, трябва да действате

Една от най-важните задачи като родител е да осигурите на детето си безопасност, когато то се вози в превозно средство. Правилното използване на предпазните столчета за кола помага за безопасността на децата от новородени до големи деца.

Кога трябва да започнете да превозвате детето в стол за кола?

Използването на стол за кола започва обикновено от първото пътуване на бебето от родилния дом до дома. За новородено бебе до достигане на 10-13 кг е необходимо да се осигури кошница за кола в диапазон 0-13 кг или стол за кола от 0 кг до 18 кг или 25 кг, така наречените широкодиапазонни столове. Тези столове трябва да бъдат инсталирани на задната седалка в обратна на посоката на движение.

„Отслабнете без усилия“, „чай за отслабване“ e топ заявкa в мрежите за търсене. Със сигурност вие сами сте въвели поне веднъж тези фрази в лентата за търсене. Популярността на билковите препарати за отслабване е впечатляваща, но наистина ли са способни на чудо или зад това стои компетентна работа на търговци?

Понеделник, 31 Октомври 2022 16:18

Ремонт на къща от „Ем Строй Ремонти”

Написана от

Ремонт на къщи от компанията „Ем Строй Ремонти”, ние професионално ще направим всяка декорация и ремонт на къща в София и София област, работили сме в много вилни селища в София област и знаем всички нюанси и технология на декорация.

Неудачното подреждане на стаи в апартамент може да бъде сериозно неудобство. Често тези проблеми могат да бъдат решени с помощта на дизайн и създаване на по-практичен интериор, но понякога ситуацията е толкова сложна, че не може да бъде поправена по друг начин, освен чрез

Водоснабдителната система е неразделна част от всяка сграда. При създаването на водопровод се използват тръби от металопластика, пластмаса, мед, полипропилен, които свързват щранга и точките на помещенията. Ситуацията става по-сложна, когато е необходимо да се свържат голям брой точки за

Вторник, 11 Януари 2022 04:49

Кутии за лекарства и листовки

Написана от

 

Ако приемем, че са Ви възложили задачата да откриете фирма, която произвежда кутии за  лекарства и листовки, то тогава тази статия може би е подходяща за Вас!

Фирма „Поликарт ООД“ предлага на фармацевтичната индустрия листовки и кутии за лекарства във всякакви размери и форми, както и печат, така че да отговаря на съответното лекарство. Специализирали сме се в производството сред много индустрии и можем да задоволим всеки наш клиент. Имате избор между различни дизайни и цветове.

Страница 1 от 2