Trussardi прави лукса и елегантността достъпни за повече хора

Trussardi е италиански моден бранд, който е създаден преди повече от век. Началото е поставено през далечната 1911 година, като през следващите години марката става популярна отвъд границите на Италия. Днес парфюми, дрехи и аксесоари на Trussardi се продават в цяла Европа, САЩ, търсени са и на азиатския пазар. Отличителна черта на продуктите на Trussardi е, че съчетават модерно и елегантно, традиции и новаторство. Още създателите на компанията си поставят за цел да направят произведенията на бранда достъпни за повече хора, като тази концепция се следва и до днес.

Парфюми за Trussardi разработват някои от най-именитите майстори в ароматния бранш

Стартирала като фирма за производство на ръкавици, Trussardi постепенно разширява дейността и продуктовите си линии. През годините се появяват последователно аксесоари от кожа, дрехи в различни стилове за мъже и жени, както и парфюми. Първите ухания с марка Trussardi са разработени в края на 80-те години на миналия век. Самият Никола Трусарди е влюбен в мъжките аромати на своя бранд и използва само тях. Интересна подробност е, че дори проектира флакон, облечен в кожа, за някои от парфюмите. През годините ухания за Trussardi разработват парфюмеристи като Софи Лаббе, Орелиен Гишар, Алберто Мориляс, Жан Гишар, Куентин Биш и др.

Trussardi бележи вековния си юбилей с над 60 парфюма в ароматния си каталог

100 години от създаването си празнува Trussardi през 2011 година. През годините с марка Trussardi са представени повече от 60 парфюма за мъже и жени. Уханията на Trussardi се отличават с изтънчен дух, който не се подчинява на масовите правила. Чрез висококачествените си продукти компанията прави лукса достъпен за повече хора. Брандът е един от първите, който допуска широката публика до своите ревюта. Концепцията за достъпност е застъпена и в сферата на парфюмите.

Всеки може да открие любимия си аромат в уханната колекция на Trussardi

Първите ухания на бранда - Trussardi и Trussardi Uomo може да се определят като класически. В края на 80-те години на ХХ век, заедно с джинсовите и спортните си колекции дрехи, насочени предимно към младите хора, италианската марка лансира и парфюмите

Action и Action Uomo, както и унисекс аромата Action Sport. През 90-те години парфюмните предложения на компанията са насочени предимно към деловите жени и мъже, появяват се Donna Trussardi и L'Uomo Trussardi. Сред най-новите ухания на бранда е лимитираната серия от парфюми Le Vie Di Milano, чиито флакони са украсени с емблематичната за Trussardi хрътка, която Никола Трусарди избира за символ на марката.

 

В парфюмния каталог на Trussardi си дават среща мода и класика, традиции и новаторство. Уханията са разнообразни и всеки може да открие парфюм Trussardi, който сякаш е създаден специално за него, тъй като с Trussardi луксът е достъпен!